Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Studenter fick uppleva hållbarhetsarbete i praktiken

2016-04-01

Under en heldag samlades drygt 30 nyfikna studenter i förbundshuset i Stockholm. Studenterna ingår i Sustainergies Academy och de besökte Vision för att skapa nya hållbara idéer för Vision. 

Sustainergies Academy arbetar med att studenter ska få uppleva hållbarhetsarbete i praktiken och sedan använda dessa kunskaper i olika case. I mars besökte ett 30-tal studenter som har gått en utbildning hos Sustainergies Academy Vision för att göra fem case. Vision ville att studenterna skulle leva sig in i en arbetsplats och komma med konkreta förslag på hur arbetsplatsen kan utveckla sitt hållbarhetsarbete kopplat till de globala hållbarhetsmålen.

Läs mer: Fair Union

Samantha Chen studerar till civilingenjör med inriktning energi och miljö vid KTH och var en av studenterna som deltog i utbildningen.

– Vi har fått praktisk erfarenhet och det är inget man får i klassrummet. Där får man teoretisk erfarenhet men det vi lär oss från Sustainergies är mer hållbarhetsfrågor som vi sedan kan integrera på arbetsplatsen när vi är färdigutbildade, säger Samantha Chen.

Vad har ni gjort här på Vision?

– Vi har löst ett case som handlade om att Vision vill nå ut till sina medlemmar för att försöka få dem att bli mer aktiva och påverka. Vision ville att medlemmarna ska tänka att de är en del av Vision och inte tänka, vad kan Vision göra för mig. Vi hade även tre perspektiv som Vision ville att vi skulle ha i åtanke när vi kom på idéer på hur man skulle genomföra detta, miljö, socialt och ekonomiskt perspektiv.

När vision.se träffade Samantha så hade de precis börjat med uppgiften.

– Det är väldigt roligt att lösa problem "ute i verkligheten". När man studerar så är det lätt att man fastnar i siffror och glömmer bort hur det ser ut i verkligheten och ute på företag och organisationer. Så det här var en väldigt bra utbildning för mig och det är kul case som vi har fått här på Vision, avslutar Samantha.

Läs mer om Sustainergies här.

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

200 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar