Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Seminarium för att kreativt bidra till utvecklingen av socialtjänsten

2016-03-14

Socialtjänsten är satt under press och regeringen planerar en översyn av socialtjänsten. Den 21 mars arrangerar Arena och projektet Morgondagens socialtjänst ett seminarium med bland annat Åsa Regnér för att kreativt bidra till förbättringar i kring socialtjänsten.

Hur kan Sverige stärka samhällets yttersta sociala insatser? Det ska man diskutera under ett seminarium i Visions förbundshus den 21 mars. Åsa Regnér, barn-, äldre- och jämställdhetsminister, kommer att medverka och hon kommer då att presentera regeringens nuläges- och behovsanalys av en översyn av socialtjänsten. Medverkar gör även socialsekreteraren Yvonne Zätterman Åberg, Björn Fries, projektledare för Morgondagens socialtjänst, Vision och Stockholm Stadsmission.

– Vi har startat en grupp, Morgondagens socialtjänst, som ska vara med och diskutera och stärka diskussionen kring socialtjänsten i ett brett perspektiv. Syftet med detta seminarium är att vi ska lyssna på ministerns tankar kring översynen av socialtjänsten, som ska presenteras i maj. Efter det ska en panel reagera på det regeringen säger och kreativt bidra till översynen, säger Björn Fries och fortsätter:

– Till min stora glädje är det många som kommer och jag hoppas på att många tar chansen att prata. Det är ett stort intresse kring det här och det är viktigt att man inte bara beskriver det elände som är inom socialtjänsten utan att man även försöker lyfta vettiga förslag på hur vi ska gå vidare för att utvecklas. Jag hoppas att projektgruppen som jag sitter i ska bidra till detta och vi märker att det vi gör är uppskattat av departementet, avslutar Björn Fries.

Läs mer här.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar