Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Nominera samhällets hjältar

2016-03-22

Känner du någon som har bidragit till att förnya välfärden eller har du själv gjort det? Då är det hög tid att nominera dig eller dina medarbetare till Årets Välfärdsförnyare, Årets Samhällsbyggare eller Årets Samhällsentreprenör.

Den 25 maj är det för andra gången dags för Stora Samhällsgalan som arrangeras av Dagens Samhälle. På Stora Samhällsgalan uppmärksammas initiativ som bidrar till samhällsutveckling och förnyar välfärden.

Under dagen kommer även att Årets Välfärdsförnyare, Årets Samhällsbyggare och Årets Samhällsentreprenör att presenteras. Så känner du någon som passar in till detta är det hög tid att nominera personen till något av priserna då sista datum är den 25 mars.

Läs mer här: Hög tid att nominera samhällets hjältar

Vision är samarbetspartner till dagen och Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision, kommer att vara på plats för att dela ut pris.

– Vision är med eftersom vi ser att välfärden behöver utvecklas i takt med att förväntningarna på välfärdtjänsterna ökar och förändras. Vi vet att våra medlemmar, chefer och medarbetare inom välfärdsbolag, landsting och kommuner, har många goda idéer. Arbetsplatserna behöver ha ett klimat där det går att lyfta och testa de här idéerna, de bästa idéerna är de innovationer som behövs för att föra välfärden framåt. Stora Samhällsgalan är ett sätt att synliggöra vad som kan hända när människor och deras goda idéer får det utrymmet. För Vision handlar innovationer i välfärden bland annat om att utveckla nya arbetssätt, tjänster och metoder, det behövs om välfärden ska klara framtidens utmaningar, säger Veronica Magnusson.

Här kan du nominera: Stora Samhällsgalan

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

254 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar