×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Hon fick Vision Region Sydosts jämställdhetspris

2016-03-09

Andrea Höbenreich Sjöstedt har fört ett målinriktat och envist arbete för att engagera kvinnor i en mansdominerad bransch. Hon arbetar med att få kvinnor att söka till brandmannayrket och på så sätt öka antalet kvinnor som söker sig till och anställs på Räddningstjänsten i Jönköpings kommun. Därför får hon Vision Region Sydosts jämställdhetspris.

På tisdagen delade Vision Region Sydost ut sitt jämställdhetspris och i år gick det till brandmannen Andrea Höbenreich Sjöstedt på räddningstjänsten i Jönköping. Hon överraskades på tisdagen och så här lyder motiveringen:

Andrea har fört ett målinriktat och envist arbete för att engagera kvinnor i en mansdominerad bransch. Hon arbetar med att få kvinnor att söka till brandmannayrket och på så sätt öka antalet kvinnor som söker sig till och anställs på Räddningstjänsten i Jönköpings kommun.

Hon jobbar också systematiskt för att skapa en jämställd arbetsmiljö där kvinnor trivs och stannar kvar, bland annat genom att ta initiativ till och genomföra utbildningsdagar inom mänskliga rättigheter, inkludering och värderingsfrågor.

Andrea bjuder också in till tjejkvällar på deltidsstationer och träffar kvinnor som är intresserade av att jobba som brandman. Därefter hjälper hon dem också med individuella träningsprogram och coachning.

Genom engagemang i ett nätverk med kvinnliga brandmän i Jönköping, Habo, Vaggeryd och Mullsjö kommun har hon också arrangerat aktiviteter och spridit positiva exempel på hur ett effektivt jämställdhetsarbete kan bedrivas.

Visions Region sydost är stolta över att få belöna Andrea Höbenreich Sjöstedts arbete för en jämställd arbetsplats med 2016 års jämställdhetspris.

 

Nyheter

Till arkivet

1153 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum