Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Enkelt och uppskattat sätt att välkomna en nyanställd

2016-03-18

Alla nya medarbetare i Region Kronoberg får ett ”Ny på jobbet-kit” från Vision Region Kronoberg. Else-Marie Banner, som är ordförande i Vision Region Kronoberg, berättar att det är ett enkelt sätt att marknadsföra Vision.

Här kommer några bra tips på hur du som förtroendevald kan använda Visions "Ny på jobbet-kit." Det är Else-Marie Banner, som är ordförande i Vision Region Kronoberg, som kommer med några tips på hur de använder "Ny på jobbet-kit" i deras rekryteringsarbete.

– Vi delar ut "Ny på jobbet" till de nya medarbetare som kommer till oss i Region Kronoberg, antingen via ombuden som finns ute eller lämnar någon i styrelsen över det så fort vi fått veta att vi har en ny medarbetare inom vårt organisationsområde. De blir väldigt glada när de får den. I vissa fall överlämnar vi också information om Vision redan vid rekryteringen i vissa fall, berättar Else-Marie Banner och fortsätter:

– Vi hälsar den nya medarbetaren välkommen och överlämnar tygkasse med information och lite give aways. När vi gör arbetsplatsbesök kan vi också ha med oss kassen och lämna över om det finns någon ny medarbetare för att då förhoppningsvis kunna rekrytera hen. Vi överlämnar denna kasse därför att vi vill ha fler medlemmar i vår avdelning och vi tycker det är en trevlig gest när man kommer ny till sin arbetsplats. Den är bra och användbar i rekryteringssyfte och kostar inte så mycket.

Läs även: Alla nyanställda får Ny på jobbet-kittet

Har du några bra tips på hur man kan använda kittet?

– Ta med kassen när ni träffar ombud och se till att ha många på lager på den fackliga expeditionen, så att ombuden kan hämta om de får en ny medarbetare. Det är bra att ha med när man går ut på arbetsplatsbesök. När jag var på introduktion av nya medarbetare och var inbjuden för facklig information så tog jag med ett gäng kassar och hälsade alla inom vårt rekryteringsområde välkomna till arbetet och till Vision, och alla gick med. Vi var det enda fackförbundet som hade något med oss. Detta är ett väldigt billigt och enkelt sätt att marknadsföra Vision och alla blir glada över att få något så vi fortsätter att använda ny-på-jobbet kassen, avslutar Else-Marie Banner.

Läs mer: Rekrytering

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

1549 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum