Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Visions tidningar ökar stort

2016-06-16

Allt fler läser Visions medlemstidningar Tidningen Vision och Chefen i fokus. Det visar den senaste Orvesto-mätningen från TNS Sifo.

På bara några månader har Visions medlemstidningar Tidningen Vision och Chefen i fokus ökat med 27 000 respektive 7 000 läsare. Det betyder att antalet läsare ökat med 22 respektive 35 procent.

– Det är förstås jätteroligt att fler läser tidningen. Det visar att papperstidningen fortfarande står stark, säger Susanne Blick, chefredaktör för Tidningen Vision.

Vad tror du framgången beror på?

– Vi skildrar Visions medlemmars arbetsvardag, i både med- och motgång. Vi vill tipsa och peppa alla de som utför de viktiga jobben i offentlig sektor. Vi är helt enkelt en nära medlemstidning, säger Susanne Blick.

Även Sara Jonerin, chefredaktör för Chefen i fokus, gläds åt ökningen.

– Vi skriver om frågor som är viktiga för cheferna. Till exempel hur viktigt det är att få en bra introduktion. Stressen i arbetslivet och chefers möjligheter att leda är starkt beroende av hur många medarbetare de har ansvar för och vilket administrativt stöd de får, säger Sara Jonerin.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar