Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Foto: Angelica Nordin

    Foto: Angelica Nordin

Visionmedlemmen Emilia är Lyssnarnas sommarvärd

2016-06-15

Till vardags studerar Emilia Lind till socionom men i sommar kommer ni att kunna höra henne i P1:s Sommar där hon är Lyssnarnas sommarvärd 2016. Hon kommer att bland annat berätta om sitt liv som maskrosbarn.

Emilia Lind blev framröstad som Lyssnarnars sommarvärd 2016 med sitt bidrag där hon berättar sitt liv som maskrosbarn. Emilias mamma dog när hon är 16 år och hon har ingen kontakt med sin far eller har några syskon.

Lyssna på hennes bidrag här: Lyssnarnas sommarvärd

– Det är helt sjukt. Allting har gått så fort. Från början tänkte jag att det här var en kul grej men när det sedan blev jag som blev framröstad så hamnade jag uppe bland molnen, säger en glad Emilia Lind.

Hur känns det då?

– Jag har haft lite press och ångest eftersom det är många som har röstat på mig och kommer att lyssna. Jag vill verkligen att det ska bli bra och jag vill inte använda mig av det jag redan har skrivit om så jag skrev ett helt nytt manus på elva sidor som jag nu har skickat in.

Vad kommer du att prata om?

– Jag kommer att berätta om mina egna erfarenheter från att min mamma dog när jag var 16 år. Om hur jag har kämpat genom livet men ändå tagit mig dit där jag är i dag och att jag kan kalla min vardag för en lyckad vardag. Mitt mål är att visa att det går att lyckas, om man bara vill, berättar Emilia och fortsätter:

– Sedan kommer jag även att prata om vad som menas med att lyckas. Det behöver inte vara pengamässigt eller att ha ett högstatusyrke, utan att man ska lyckas nå en tillvaro som man själv vill ha och se en meningsfullhet i.

Du studerar i dag till socionom, är det på grund av ditt liv som maskrosbarn?

– Jag känner mig väldigt härdad och utifrån mina egna erfarenheter känner jag mig väldigt rustad för att jobba med människor. Jag vill ta med mig det jag har lärt mig i mitt liv och använda det i mitt yrke. Jag vill jobba med människor och se till att de som behöver hjälp får en bättre livsituation. Jag vet ju själv att det inte är så himla lätt och att det krävs att man är villig att ta emot hjälp, säger Emilia.

Den 20 juli sänds Emilia Linds sommarprat i P1.

– Men först ska jag ta lite semester. Det har varit ganska så mycket den senaste tiden, säger Emilia och skrattar.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar