Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Foto: Höganäs kommun.

    Foto: Höganäs kommun.

Vision träffade nyanställda i Höganäs kommun

2016-06-13

Vision passade på att hälsa nyanställda välkomna under en introduktionsdag i Höganäs. Här berättar Carina Höjing, Vision i Höganäs, hur de jobbar med att både hälsa nyanställda välkomna till jobbet.

Höganäs kommun har varje halvår en introduktionsdag för nya medarbetare inom kommunen. Det är ett ypperligt tillfälle för fackliga representanter att hälsa de nyanställda välkomna och berätta mer om vad Vision gör.

– Vi fackliga fick presentera oss vid fikaminglet som de hade. Då gick de som deltog en tipspromenad och varje fackförbund hade en fråga på sitt bord som de måste besvara.
Det utlovades priser vilket gjorde att deltagarna såg till att besvara alla frågor. Det var mycket populärt och hela dagen var ett väldigt bra tillfälle att prata med oss från Vision, berättar Carina Höjing, Vision Höganäs.

Lyckas ni värva någon nyanställd under dessa introduktionsdagar?

– Ibland gör vi det men oftast är de redan medlemmar och får mer information om vad vi gör för olika aktiviterar och så.

Läs mer: Värva en nyanställd

Hur viktigt är det att Vision är med på sådana introduktionsdagar?

– Det är högsta prioritet från vår sida.

Hur arbetar ni lokalt med att värva de som är nya på jobbet till Vision?

– Alla i styrelsen representerar en förvaltning i kommunen och har ansvar för att fråga de som är nya. Vi ger också alla medlemmar möjlighet att bjuda in en intresserad kollega följa med och besöka våra medlemsmöten. De brukar vara välbesökta. Vi har ungefär 120 medlemmar i vår avdelning och det brukar komma minst 30 personer på våra medlemsmöten, avslutar Carina Höjing.

Läs även: Värva en nyanställd

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

200 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar