Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Värva en nyanställd

2016-06-13

Vision drar nu i gång en värva en nyanställd-kampanj. Läs mer hur du kan delta här.

I dag måndag den 13 juni startar en rekryteringskampanj med fokus på nyanställda som pågår till 8 juli. En satsning för att fånga upp nyexade studentmedlemmar och andra nyanställda på våra arbetsplatser samt ge förtroendevalda verktyg och kunskap om hur de kan jobba för att uppdatera studentmedlemmar som börjar på deras arbetsplatser.

Läs mer här: Värva

– Nu till sommaren kommer många nya kollegor till arbetsplatserna, många nyexade studenter som går till sitt första jobb och tusentals sommarvikarier. Det är såklart viktigt att dessa personer går med i Vision, säger Hanna Svanström, processledare i Vision, och fortsätter:

– I dag har Vision 13500 studentmedlemmar och över 3000 av dem kommer ta examen i sommar. Många kommer börja på sitt första jobb på våra arbetsplatser. Studentmedlemmar som nu börjat arbeta behöver uppdatera sitt medlemskap så det är anpassat för arbetslivet. Det gör de enklast genom att fylla i medlemsanmälan på vision.se. Första året kostar bara 100 kronor om man varit studentmedlem innan, det är en schyst rabatt.

Vad hoppas Vision att få ut av kampanjen?

– Satsningen handlar om att fokusera på att ställa frågan om medlemskap till nyanställda kollegor. Visions förtroendevalda har en unik möjlighet att hälsa personerna välkomna till jobbet, berätta om Vision och vara med och bidra till en bättre start i arbetslivet. Både den som värvar och den som går med i Vision får två biobiljetter vardera under kampanjperioden.

Hur viktigt är det att Vision pratar och träffar nyanställda?

– Jag minns själv när jag fick mitt första jobb och på riktigt skulle omsätta mina kunskaper. Du har lärt dig massor under din studietid och är nu jättepeppad på att få börja jobba och prova nya utmaningar. Men allt är nytt. Det tar lite tid att bli varm i kläderna. Här kan Visions medlemmar och framförallt förtroendevalda göra en stor insats att hälsa personen välkommen och ställa frågan om medlemskap. Jag hoppas att många nyanställda kommer få frågan om medlemskap och såklart välja att gå med. Så de får en ännu bättre start på sin nya arbetsplats, avslutar Hanna Svanström.

Vilka kan du värva under kampanjen?

• Nyanställda kolleger.

• Vikarier, samt kolleger med ofast jobb.

• Tidigare studentmedlemmar. Kollegor som varit studentmedlemmar behöver bara uppdatera sitt medlemskap.

• Nyexaminerade studenter som inte varit studentmedlemmar.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

199 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar