Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Var med och #SättTonen för framtidens arbetsliv!

2016-06-02

Vision vill få gång diskussioner på arbetsplatserna som handlar om framtidens arbetsliv. En sak är vi överens om, i morgon ska arbetslivet vara ännu bättre än i dag.

Vision vet att idéerna och visionerna finns hos våra medlemmar och nu är det dags att sjunga ut. Skriv ner det som inspirerar, engagerar eller ligger dig närmast om hjärtat så lovar Vision att skruva upp volymen så att alla hör.

Vad är egentligen "Sätt tonen för framtidens arbetsliv"?

– Det är en långsiktig satsning där vi vill beskriva att det är våra medlemmar som har idéerna om hur framtidens arbetsliv ska se ut. Sedan ska Vision se till att det blir verklighet. Det första steget i detta är att illustrera medlemmarnas arbetsliv genom att göra musik, berättar Veronica Magnusson.

Varför väljer ni musik?

– Alla har en relation till musik. Musik väcker känslor och vi vill hitta ett "soundtrack" till dagens och framtidens arbetsliv. I alla tider har musik varit ett uttrycksmedel som berättar om saker men även skapar gemenskap och känslor. Vi vill berätta vad våra medlemmar ser för möjligheter och skapa en gemenskap kring de frågor som vi tillsammans vill driva framåt.

Gå in och läs mer på sätttonen.se.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

2001 nya medlemmar under november

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum