Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

"Satsa mer på kreativa möten"

2016-06-17

Kommunikatören Karolina Höckerfelt vet hur hon vill att framtidens arbetsliv ska se ut. Hon vill att man satsar mer på kreativa möten och firar olika saker så ofta man kan.

Vision har startat kampanjen "Sätt Tonen" och en som vill vara med och sätta tonen för framtidens arbetsliv är kommunikatören Karolina Höckerfelt.

– Jag trivs jättebra på min arbetsplats! Det är en härlig mix av erfarna och nyanställda, unga och äldre, och jag älskar mina arbetsuppgifter. Men om jag fick bestämma hur framtidens arbetsliv skulle se ut så skulle det satsas på mer kreativa möten och jag skulle lägga mer vikt vid utformningen av mötesrum. Jag skulle vilja se fler mötesrum med bättre luft och rätt temperatur, höj- och sänkbara konferensbord och inspirerande inredning för att fånga upp energin på ett bättre sätt. Sedan älskar jag att fira saker och tar varje chans jag får, både privat och i jobbet. Om jag fick bestämma skulle vi ha en genomarbetat strategi vid födelsedagar (det vill säga omöjligt att glömma bort någon som fyller jämt) och involvera fler medarbetare i gemensamma hälsoaktiviteter, berättar Karolina Höckerfelt och fortsätter:

– Jag tror på en framtid med flexiblare arbetssituationer. Jag tror människor i dag vill kunna styra över sitt jobb mer individuellt genom att kunna välja arbetsort och typ av arbetsplats. Genom att dra nytta av videoteknik och sociala medier i jobbet tror jag det blir mer och mer möjligt att ge fler medarbetare större frihet.

Karolinas bidrag skickade in detta bidrag till Sätt Tonen:

"Chefen ska våga stå upp för det kreativa, lättsamma och roliga, inspirera till skratt och inte i sin kostym fnysa åt kollegor som njuter av sitt jobb. Och det där med feedback, det är mer en ihålig standardfras som allt för många ledare slänger sig med."

Vill du sätta tonen för framtidens arbetsliv? Läs mer här: Sätt Tonen

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

200 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar