Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

På Visionbloggen: ”Turordningen och Vision”

2016-06-03

Karl Lundberg, Tf biträdande förhandlingschef på Vision, bloggar om debatten som förts mellan Vårdförbundet och Kommunal på Visionbloggen. Den handlar om överenskommelsen om nyheter i omställningsavtalet och förändrade turordningsregler som Kommunal och SKL har tecknat.

"De senaste dagarna har det förts en debatt mellan främst Vårdförbundet och Kommunal om den överenskommelse om nyheter i omställningsavtalet och förändrade turordningsregler som Kommunal och SKL har tecknat.

Överenskommelsen går i korthet ut på att under en period av tre år genomföra förbättringar i omställningsavtalet så att man tidigt identifierar individer som riskerar att bli övertaliga för att kunna använda omställningsavtalets stora resurser till att höja eller ändra de berörda personernas kompetens så att de kan kvalificera sig för ett annat jobb hos arbetsgivaren och förhoppningsvis slippa bli uppsagda. Under samma period införs nya turordningsregler som är enklare att hantera än dagens mycket snåriga regelverk. Efter de tre åren ska överenskommelsen utvärderas", skriver Karl Lundberg på Visionbloggen.

Läs hela inlägget här: Turordningen och Vision

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

2022 nya medlemmar under november

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum