Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Karina Mattiason vann festivalbiljetter

2016-06-16

”Låt det finnas frisk luft att andas, tid till eftertanke och reflektion. Låt mig få vara den jag är. Med rätt support och stöd kan det bästa i mig bli det bästa i dig.” Det var Karina Mattiasons bidrag till Sätt Tonen och hon är veckans vinnare av två biljetter till en av sommarens festivaler

Varje vecka till och med 30 juni kan man tävla om två biljetter till en av sommarens festivaler. Den första vinnaren är Karina Mattiason som lämnade detta bidrag:

"Låt det finnas frisk luft att andas, tid till eftertanke och reflektion. Låt mig få vara den jag är. Med rätt support och stöd kan det bästa i mig bli det bästa i dig."

– Jag skrev det därför att det är så jag vill att det ska vara. Det behöver verkligen finnas mer luft och mera tid på våra arbetsplatser, resultatet blir för det mesta mycket bättre om man inte alltid behöver skynda sig, säger Karina Mattiason.

Läs mer om Sätt Tonen.

Hur tycker du att framtidens arbetsliv ska se ut?

– Man ska uppskattas för den man är, att inse och förstå vikten av att det finns olika typer av människor med olika egenskaper på våra arbetsplatser, för tillsammans kan vi verkligen komplettera varandra på ett bra sätt om vi tillåts att vara olika.

Är det något band eller musiker som du vill se under Way Out West?

– Jag vill nog se det mesta, men James Bay, Sia, M83, avslutar Karina Mattiason.

Vill du och tävla och vinna festivalbiljetter? Läs mer här: Sätt Tonen

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar