Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Hyrcyklar för anställda inom Borås Stad

2016-06-14

Nu är Vision Boråsavdelningen 014 färdig med sin intresseförhandling gällande hyrcyklar för alla som är tillsvidareanställda inom Borås Stad.

I februari hade Vision Boråsavdelningen 014 styrelsemöte och då kom det upp att man i Jönköping hade gjort en lyckad satsning på att låta anställda inom kommunen hyra cyklar.

– Och självklart skulle även vi försöka få till det i Borås. Vi la in en intresseanmälan och vi såg att man har skrivit i Borås Stads miljöarbete, att man ville att medarbetarna inte ska använda bilen till jobbet. Vi fick positiv respons och nu kan man börja beställa cyklar, berättar en glad Hasse Brännmar, ordförande Vision Boråsavdelning 014.

Redan i måndags kunde man börja beställa cyklar och det är allt ifrån vanliga cyklar till mer avancerade och elcyklar.

– Det kommer även finnas cyklar för funktionsnedsatta. På torsdag kommer man att kunna kolla på alla cyklar och sedan är leveransen i augusti.

Hur kommer det att gå till om man vill hyra en cykel?

– Om man vill hyra en cykel så kommer det att bli ett bruttoavdrag på lönen. Jag har inte sett några siffror än men i Jönköping har jag för mig att det kostade 290 kronor i månaden om man har en lön över 20 000 kronor, säger Hasse Brännmar.

Har det här varit ett önskemål från medlemmarna?

– Ja, det har det varit. När vi berättade om att vi hade gjort en intresseanmälan så fick vi väldigt många positiva reaktioner och alla tyckte att det ska bli kul. I Jönköping var det så populärt att cyklarna tog slut och de fick beställa flera. Så jag tycker att det är här jättepositivt, säger Hasse Brännmar.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar