×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Hyrcyklar för anställda inom Borås Stad

2016-06-14

Nu är Vision Boråsavdelningen 014 färdig med sin intresseförhandling gällande hyrcyklar för alla som är tillsvidareanställda inom Borås Stad.

I februari hade Vision Boråsavdelningen 014 styrelsemöte och då kom det upp att man i Jönköping hade gjort en lyckad satsning på att låta anställda inom kommunen hyra cyklar.

– Och självklart skulle även vi försöka få till det i Borås. Vi la in en intresseanmälan och vi såg att man har skrivit i Borås Stads miljöarbete, att man ville att medarbetarna inte ska använda bilen till jobbet. Vi fick positiv respons och nu kan man börja beställa cyklar, berättar en glad Hasse Brännmar, ordförande Vision Boråsavdelning 014.

Redan i måndags kunde man börja beställa cyklar och det är allt ifrån vanliga cyklar till mer avancerade och elcyklar.

– Det kommer även finnas cyklar för funktionsnedsatta. På torsdag kommer man att kunna kolla på alla cyklar och sedan är leveransen i augusti.

Hur kommer det att gå till om man vill hyra en cykel?

– Om man vill hyra en cykel så kommer det att bli ett bruttoavdrag på lönen. Jag har inte sett några siffror än men i Jönköping har jag för mig att det kostade 290 kronor i månaden om man har en lön över 20 000 kronor, säger Hasse Brännmar.

Har det här varit ett önskemål från medlemmarna?

– Ja, det har det varit. När vi berättade om att vi hade gjort en intresseanmälan så fick vi väldigt många positiva reaktioner och alla tyckte att det ska bli kul. I Jönköping var det så populärt att cyklarna tog slut och de fick beställa flera. Så jag tycker att det är här jättepositivt, säger Hasse Brännmar.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Vobba – möjlighet eller tvång?

Tomt på kontoret? Välkommen till vabruari. I februari kommer runt 200 000 föräldrar att stanna hemma från jobbet med sjuka barn. Allt fler väljer eller känner sig tvungna att "vobba", men vad är det egentligen som gäller?  för 14 dagar sedan

Ångestpodden om Socialrättsdagen: ”De som drabbas får aldrig glömmas bort”

Den 16 mars deltar Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, skaparna av Ångestpodden, på Socialrättsdagen. På konferensen kommer de berätta om kampanjen #mellanstolarna – ett samarbete med Vision, BRIS, Suicide Zero och Hjärnkoll som engagerade socialministern Lena Hallengren.  2020-01-13

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2019-12-16

Veronica Magnusson: "Alla som arbetar med barn måste få förutsättningar att tillgodose barnens rättigheter"

Den 4 februari inleder Visions förbundsordförande Veronica Magnusson Barnkonventionsdagen tillsammans med JP Infonets VD Jörgen Palmberg.  2019-12-10

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb