Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision på Stockholm Pride

2016-07-20

Den 25-31 juli är det dags för Stockholm Pride och Vision kommer att vara på plats under hela veckan.

I Pride Park på Östermalms IP kommer Vision att ha ett tält under hela Stockholm Pride.

– Jag anser att HBTQ-rättigheter är en facklig fråga så länge som det finns personer som inte vågar vara öppna på sin arbetsplats, så är det otroligt viktigt att vi visar att vi är det och att vi jobbar med dessa frågor, utifrån ett arbetsrättsligt perspektiv, arbetsmiljömässigt perspektiv och så vidare, berättar Anders Gonzalez, från Vision och som kommer att vara på plats under Stockholm Pride.

Vad kommer att hända under veckan?

– Vi kommer att ha ett tält och kommer givetvis att delta i paraden. Vi kommer att finnas där för de som vill prata. Förra året fick vi exempelvis många transfrågor och då var det allt ifrån hur man ska vara på en arbetsplats till hur man ska komma ut som trans på en arbetsplats, säger Anders Gonzalez, och fortsätter:

– Man ska ha rätt att vara den man är på sin arbetsplats och i samhället i stort. Så länge det finns homofobi och fördomar så behövs Pride i landet och jag tycker att Vision ska vara med och visa att vi är det förbundet som jobbar med HBTQ-rättigheter.

Varför ska man komma och prata med Vision under Pride?

– Jag tycker att man ska komma förbi och berätta om hur ens vardag i arbetslivet ser ut och hur man har det på sitt jobb, eftersom vi jobbar med de här frågorna och kommer att fortsätta att göra det så länge det behövs. Så kom förbi, ät popcorn, häng med oss, prata och instagramma, avslutar Anders Gonzalez.

Läs mer: Vision på Stockholm Pride 2016

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

199 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar