Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Agneta Hansson och Sylvia Roskvist.

    Agneta Hansson och Sylvia Roskvist.

”Vi är många som brinner för jämställdhet”

2016-01-27

Första dagen av Jämställdhetsdagarna är slut och vision.se var på plats och frågade runt på mässan hur man arbetar med jämställdhet.

Precis bredvid Visions monter på Jämställdhetsdagarna står Sylvia Roskvist, präst och Agneta Hansson, projektledare inom Svenska kyrkan i Malmö, med sin monter och de berättar att de arbetar mycket med jämställdhet.

– En del förknippar Svenska kyrkan med kvinnoprästmotstånd men vi är många som brinner för jämställdhet. Vi kollar över rekryteringen och tittar hur det ser exempelvis ut på chefspositionerna och i olika arbetslag. Är det jämställt eller inte. Det ligger i vår värdegrund att inte göra skillnad på människor och det kändes naturligt för oss att vara med på Jämställdhetsdagarna, säger Sylvia Roskvist.

Vad tycker ni om Jämställdhetsdagarna?

– Det är jättebra att de ordnas men egentligen är det väl synd att de behövs, säger Sylvia.

– Det är obligatorisk närvaro här, inflikar Agneta Hansson.

Läs även: Drivande i jämställdhetsfrågor – Vision på Jämställdhetsdagarna

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

598 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar