×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision fortsätter att växa – bra start på 2016

2016-02-02

2015 var ett väldigt bra år för Vision och man ökade antalet medlemmar för femte året i rad. Nu blickar Vision mot 2016 och antalet medlemmar fortsätter att öka.

Vision har ett räkneverk som kallas för "snurran" på vision.se. Den klickar till när någon går med digitalt och när januari gick över till februari stannade siffran på 2311. Ett nytt rekord för Vision då det förra rekordet låg på 1678 och var från i september 2015.

– Att det går så bra beror på det förändringsarbete som vi arbetat med sedan 2008 och som går ut på att vi ska vara relevanta för varje medlem varje dag. När vi är många kan vi göra ett ännu bättre jobb för våra medlemmar och därför ska alla som inte är med i Vision få ett erbjudande om att gå med. Och det jobbar organisationen hårt med idag, berättar Sten Magnusson, biträdande kommunikations- och utvecklingschef i Vision.

Läs även: Vision växer – snart 180 000

Hur har utvecklingen sett ut?

– Vision har alltid haft positiv medlemsutveckling men innan namnbytet hade vi negativ medlemsutveckling 20 år på raken.

Vilka yrkesgrupper är det som går med?

– Det är alla möjliga yrken. Vision organiserar över 4000 yrkestitlar och just nu ser vi att det är en blandning av alla dessa: chefer, socialsekreterare, biståndsbedömare, behandlingsassistenter, medicinska sekreterare, ingenjörer, ekonomer och kommunikatörer.

Sten Magnusson

Har det som avslöjats angående Kommunal påverkat inflödet i Vision?

– Ja, till en viss del ser vi att vi får nya medlemmar som har bytt från Kommunal till oss. Majoriteten av dessa är yrken som vi organiserar i Vision, till exempel drifttekniker, byggnadsinspektörer, enhetschefer och administrativa assistenter.

En bra start på året, kan man säga?

– En kanonstart, avslutar Sten Magnusson.

Vill du bli medlem? Klicka här!

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

1453 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum