×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ny avtalswebb på vision.se

2016-02-26

Nu har en ny avtalswebb lanserats på vision.se. Där kommer man att bland annat kunna följa vilka frågor Vision driver i avtalsrörelsen och förhoppningsvis får man se lite bakom kulisserna.

Vision har nu lanserat en avtalswebb där du kan se vad som händer i avtalsrörelsen. Där kan man bland annat läsa blogginlägg av Visions förhandlare, läsa nyheter och pressmeddelanden om avtalsrörelsen.

– Vi förhandlar just nu om nya löne- och villkorsavtal på många områden. Avtalswebben blir ett bra sätt att visa på vilka frågor vi driver, hur arbetet går till och få en ökad tydlighet och öppenhet i vårt förhandlingsarbete gentemot medlemmarna. Den är även ett bra verktyg för våra förtroendevalda i deras viktiga arbete ute på arbetsplatserna, säger Karl Lundberg biträdande förhandlingschef i Vision.

Vad kommer man kunna se där?

– Man kommer att kunna följa förhandlarnas bloggar och de senaste nyheterna från förhandlingsbordet, lära sig mer om hur vårt arbete med avtalsförhandlingarna går till och själv kunna tycka till om vilka frågor som är viktigast att vi driver. Samt naturligtvis fördjupa sig i de färdiga nya avtalen när de är på plats!

Får man se något bakom kulisserna?

– Det hoppas vi verkligen, avslutar Karl Lundberg.

Här hittar ni avtalswebben: Avtal 16

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

1153 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum