×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

warning icon

Vill du testa vår betasida?

Vi har tagit fram en ny startsida på vår webbplats och du kan vara med att testa den. Vi vill gärna att du berättar vad du tycker. Testa den nya startsidan

”Uplifting, smooth, powerful”

2016-08-26

Mark Ephraim är sångare, låtskrivare och producent med rötterna i USA. Numera i Stockholm. Han jobbar bland annat med Sibille Attar och The New Pornographers. Här är hans tankar om låten ”Ingen maskin”. OBS artikeln är på engelska.

Innan sommaren skickade hundratals av Visions medlemmar in sina tankar och idéer om framtidens arbetsliv. Sedan har låtskrivaren Annika Norlin tolkat era berättelser. Resultatet blev låten "Ingen maskin". Den finns nu i tre versioner gjorda av några av Sveriges bästa musikproducenter.

En av musikproducenterna är Mark Ephraim.

– I am a Detroit born musician/producer who moved to New York. My musical roots are steeped in Detroit music where rhythm is the forefront of my writing and production. So my approach to music production, regardless if it's electronic or ethereal acoustic, the rhythm has to be established before hitting the record button. Rhythm is the life (pulse) of the track. Music production for me is a multifaceted profession where I wear different hats for every project. Every time I approach a song or full length album, I spend most of my efforts unlocking the "secret". Rather it being the arrangement, instrumentation, performance, tempo, key.. Sometimes, it is just motivating an artist or band to find a new way to be excited about a song they are having trouble with to find the fun in it again. So, it is a fine balance between merging artistic human interaction with the technical aspects of capturing a performance on tape, berättar Mark Ephraim.

Läs även: "Det känns som att det är dags för fackmusik igen"

What do you hope that you will feel after you have listened to the song?

– I hope the listener will feel like they just drank a sobering tall glass of fresh water to get ready for the weekend. Uplifting, smooth, powerful.

Mark Ephraim är sångare, låtskrivare och skivproducent med rötterna i USA och känd för sitt personliga uttryck av amerikansk pop och rock. Han har producerat åt artister på topplistorna världen över men har numera sitt musikaliska högkvarter i Stockholm. Här jobbar han med bland andra Veronica Maggio Björn Ytterling, Maja Francis med flera. Han är också Music Director för välgörenhetsorganisationen Turning Table som arbetar för att göra unga röster hörda.

Vanja Lo sjunger i denna version och hon är frontfigur i kritikerrosade rock/soul-bandet The Vanjas.

Vilken är din favorit? Var med, lyssna och rösta! Av det vinnande bidraget kommer vi göra en musikvideo, som ska spridas, spelas och göra era röster ännu mer hörda.

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Stärk äldreomsorgen nu!

Tillsammans kräver nu Visions Veronica Magnusson och Kommunals Tobias Baudin att politiker på alla nivåer ska inse allvaret och ta krafttag för en tryggare och mer uthållig äldreomsorg.  2020-06-29

Pausa – för att hitta arbetsglädjen som nyexad

I examenstider är det dags för många nyexaminerade att ta steget ut på arbetsmarknaden. Att unna sig en paus, ställa rimliga krav på sig själv och att ta tillvara digitala möjligheter är några av framgångsfaktorerna för att lyckas i arbetslivet, tipsar kommunikationsexperten Anna Almberg.  2020-06-25

5 tips för arbetsmiljöarbete i oroliga tider

Se till att ha någon form av krisgrupp i ordning, upprätta en handlingsplan och kommunicera tidigt och tydligt, lyder några av tipsen. Suntarbetsliv har tagit fram 5 användbara tips för att hålla igång arbetsmiljöarbetet i coronatider.  2020-03-18

Medlemsenheten begränsar sin telefontid

Just nu är det många som hör av sig till medlemsenheten. Med anledning av det rådande läget har vi begränsad möjlighet att erbjuda samtal med en handläggare. Har du mailat oss och väntar på svar? Våra handläggare arbetar för fullt för att ge er svar så fort de bara kan.  2020-03-31

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb