Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

”Jag känner verkligen med de hjältar som har dessa yrken”

2016-08-25

Ana är producent, låtskrivare och artist som samarbetat med storheter som One Direction, David Guetta, Loreen och Zara Larsson. Här är hennes tankar om låten ”Ingen maskin”.

Innan sommaren skickade hundratals av Visions medlemmar in sina tankar och idéer om framtidens arbetsliv. Sedan har låtskrivaren Annika Norlin tolkat era berättelser. Resultatet blev låten "Ingen maskin". Den finns nu i tre versioner gjorda av några av Sveriges bästa musikproducenter.

En av musikproducenterna är Ana Diaz.

– Ana Diaz heter jag och har bott utomlands länge. Jag kom tillbaka ifrån London för lite mer än ett år sedan. Jag har arbetat som låtskrivare, startade eget skiv- och produktionsbolag för ett år sen och har under 2015/2016 släppt eget material på svenska i eget namn. Parallellt med detta har jag även kombinerat rollen som låtskrivare med att arbeta som exekutiv producent, mer intensivt med en artist i taget, där vi utvecklar sound och riktning i lite större bitar, till exempel en EP. Det känns som att jag gör väldig nytta så, berättar Ana Diaz och fortsätter:

– Jag gör fortfarande traditionella låtskrivarsessions också och har ett till artistprojekt, Snow Culture, som släpps i USA i slutet av året. Jag producerar som en regissör, har en vision, skriver ner den och sätter sedan ihop ett team beroende på vad jag tror behövs. Jag har gått musikproducentutbildningar och läst ljudteknik, men om jag ska vara helt ärlig är jag för otålig och blir galen av att det går långsamt när jag sitter själv. Jag är bra på att komma på idéer och så men behöver andra till att ta det vidare och avsluta medan jag sitter med hela vägen. Jag har många väldigt korta låtar i min dator eftersom det har typ flugit förbi en fjäril eller kommit ett sms efter 16 takter, säger Ana Diaz och skrattar.

Läs även: "Det känns som att det är dags för fackmusik igen"

Vad tänkte du när du såg den här texten?

– Jag tänkte wow. Bra jobbat people och jag fick direkt en känsla av hur det är att arbeta med människor på det här sättet. Jag känner verkligen med de hjältar som har dessa yrken.

Vad hoppas du att man ska känna efter att man har lyssnat på låten?

– Jag hoppas att man ska känna sig stärkt, stolt och vilja stampa i golvet och dansa. Särskilt de som är anslutna till Vision. Jag sympatistampar lite här borta, avslutar Ana Diaz.

Stockholmsbaserade Alma sjunger i låten och hon gör musik som andas 90-tal, dramatik och pondus. Rösten står i centrum och hennes jazzbakgrund skapar en tidlös inramning. Uppmärksammade låten Wicked kom 2016.

Vilken är din favorit? Var med, lyssna och rösta! Av det vinnande bidraget kommer vi göra en musikvideo, som ska spridas, spelas och göra era röster ännu mer hörda.

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

199 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar