Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Här är några tips till dig som ny student

2016-08-22

Är du ny student och undrar varför du ska gå med i Vision? Rebecca Swärd, rådgivare på Vision, ger dig svaren.

Nu drar höstterminen i gång igen och många nya studenter har sökt sig till utbildningarna i landet. Vision.se pratade med Rebecca Swärd, rådgivare på Vision, för att få reda på lite mer om man kan bli medlem i Vision redan som student.

Kan vem som helst bli studerandemedlem i Vision?

– Om du går en eftergymnasial utbildning och kan komma att söka jobb inom kommun, landsting, trossamfund eller välfärdsbolag är Vision rätt förbund för dig, säger Rebecca Swärd.

Läs mer om vad du får som studerandemedlem här.

Varför ska man bli medlem?

– För bara 100 kronor får du genom hela studietiden tillgång till alla Visions medlemsförmåner. När du söker sommarjobb eller ditt första jobb efter studierna får du hjälp med CV-granskning och granskning av anställningsavtalet. Som ny i arbetslivet kan det dessutom vara mycket du känner dig osäker på och då är det skönt att veta att du har arbetsrättslig och facklig rådgivning ett samtal bort. Om det skulle det uppstå en tvist mellan dig och din arbetsgivare finns även möjlighet att få förhandlingshjälp från oss, säger Rebecca och fortsätter:

– Självklart finns också en hel del rabatter att utnyttja som medlem, till exempel kan du teckna en riktigt bra hemförsäkring eller få extra förmånlig ränta på dina bolån. Kurslitteraturen kan du köpa rabatterat hos Adlibris och Bokus. Om du efter dina studier får jobb inom Visions område kan du uppgradera studerandemedlemskapet och få första året som yrkesverksam för bara 100 kronor.

Läs mer om studentförsäkring här.

Hur blir man då medlem?

– Du kan enkelt registrera dig här på webben eller ringa Vision Direkt på 0771-44 00 00 så hjälper vi dig på några minuter, avslutar Rebecca.

Söka stipendium? Kolla här vilka du kan söka.

Nyheter

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar