Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Henrik Oja.

    Henrik Oja.

”Allmänmänskligt att fundera över liv och arbete”

2016-08-24

Henrik Oja är en av landets stora förnyare av indiepop och Annika Norlins husproducent. Han har också arbetat med akter som bland annat Syket och Sofia Jannok. Här berättar han lite mer om hans musik och tankar om låten ”Ingen maskin”.

Innan sommaren skickade hundratals av Visions medlemmar in sina tankar och idéer om framtidens arbetsliv. Sedan har låtskrivaren Annika Norlin tolkat era berättelser. Resultatet blev låten "Ingen maskin". Den finns nu i tre versioner gjorda av några av Sveriges bästa musikproducenter.

En av musikproducenterna är Henrik Oja.

– Jag är 43 år gammal och bor i Umeå. Jag producerar musik, förhoppningsvis utifrån musikens bästa. Men jag har en förkärlek till indiegitarrer och det kanske lyser igenom ibland, säger Henrik Oja.

Vad tänkte du när du såg den här texten?

– Att det var fint att Annika inte blundat för det som kan vara jobbigt.

Vad hoppas du att man ska känna efter att man har lyssnat på låten?

– Att det är något allmänmänskligt att fundera över liv och arbete ibland, säger Henrik Oja.

Vilken är din favorit? Var med, lyssna och rösta! Av det vinnande bidraget kommer vi göra en musikvideo, som ska spridas, spelas och göra era röster ännu mer hörda.

Hilda Heller sjunger Henrik Ojas version av "Ingen maskin". Hon gav ut hyllade debut EP:n Dark Horse förra året.

– För mig kändes det självklart att tacka ja till projektet, dels för att jag pluggar till att bli socionom och själv är medlem i Vision men också för att jag älskar Annika Norlins texter och musik! Säger Hilda Heller och fortsätter:

– Vad roligt att få höra de andra låtarna och att de är så pass olika trots samma grund. Jag kommer självklart dela och sprida projektet till tusen!

Läs även: "Det känns som att det är dags för fackmusik igen"

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

672 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar