Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Nyheter på mina sidor

2016-04-13

Snart är det dags för lanseringen av det nya verksamhetssystemet Carma för Vision. I maj börjar Carma att tas i bruk och en funktion som kommer att se lite annorlunda ut för användarna är ”mina sidor” på vision.se. Danny Mattsson Nyberg, assisterande projektledare, berättar mer.

Carma är det nya verksamhetssystemet för Vision och det kommer att lanseras i början av maj. Eftersom det är ett helt nytt system för Vision så kommer det att bli flera nyheter. Danny Mattsson Nyberg, assisterande projektledare, berättar här om några av nyheterna på "mina sidor"på vision.se.

– "Mina sidor" är den sidan där jag som medlem eller förtroendevald kan se och ändra de uppgifter som finns om mig i Carma. Jag kan titta på vilka kurser jag har gått men även anmält mig till. Om man är förtroendevald med olika uppdrag så kommer man att kunna se mer saker i "mina sidor". Då kan man bland annat se information om sin avdelning och klubb, vilka förtroendevalda som finns där och man kommer att kunna söka på sina medlemmar, säger Danny och fortsätter:

– Det finns både enkel sök och en mer avancerad sökning. Man kommer även att kunna se arbetsgivarna som är kopplade till avdelningen eller klubben och så kommer man även att kunna hantera kurser.

Läs även: Nytt verksamhetssystem – Anställda fick vara med och påverka

Senare är det även tänkt att man ska kunna hantera sina ärenden på "mina sidor" på vision.se och man kommer bland annat kunna lägga in potentiella medlemmar i systemet.

– Men detta kommer i en senare version. Det kommer att komma nya uppdateringar med fler funktioner. Detta är en början och systemet kommer att utvecklas över en lång tid.

Om man jämför med det gamla systemet för "mina sidor" vad är största skillnaden?

– Det är snyggt, det är mer lättanvänt och sidan är responsiv så att man kan använda den i telefonen. Den är även säkrare då vi lägger på mobilt bank-id eller engångssms för att logga in på den, avslutar Danny.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar