Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Klart – nytt löneavtal för tjänstemän i fastighetsbranschen

2016-04-28

Nu är Vision och arbetsgivarorganisationen Fastigo överens om ett nytt löneavtal för närmare 2 500 tjänstemän i kommunala fastighetsbolag.

På torsdagen skrev Vision och arbetsgivarorganisationen Fastigo på ett nytt löneavtal för tjänstemän i fastighetsbranschen. Det nya avtalet sträcker sig fram till den 31 mars 2019 och det beskriver tydligt löneprocessens olika steg och de förväntningar som finns på arbetsgivare, medarbetare och chefer.

– Vi är mycket glada över att ha kommit överens med arbetsgivarna om ett löneavtal som ger goda förutsättningar för en bra reallöneutveckling för Visions medlemmar. Avtalet ska säkerställa att medarbetarna får lön efter sin kompetens och att de vet hur de kan påverka lönen genom sina prestationer. Vi vet sedan tidigare att det ger våra medlemmar en god löneutveckling, säger Carola Löfstrand, förhandlande ombudsman i Vision.

Fastigo och Vision har också förlängt det gällande villkorsavtalet med tretton månader. En arbetsgrupp med representanter från parterna ska också analysera olika lösningar för deltidspension och högre pensionsavsättningar.

– För Vision är det en prioriterad fråga att arbetsgivaren ska öka avsättningen till medarbetarnas pensioner. Vi vill också att medarbetare ska ha rätt att gå ner i arbetstid i slutet av arbetslivet. Det här är frågor som vi inte kunde nå en samsyn i under förhandlingarna och som vi nu istället ska titta gemensamt på för att hitta konstruktiva lösningar inför nästa års förhandlingar, avslutar Carola Löfstrand.

Läs mer: Fastigo

Nyheter

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar