Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Chef – Du är aldrig ensam i din chefsroll när du är med oss

2016-04-25

Nu drar Visions stora chefskampanj, Värva en chefskollega, i gång. Varför ska du som chef i välfärden gå med i Vision? Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision, berättar varför.

Det är just nu extra många som väljer att bli medlemmar i Vision. Vision är det största fackförbundet för chefer i välfärden och nu satsar Vision särskilt på att fråga chefer om medlemskap.

Mellan 25 april och 27 maj får alla chefsmedlemmar en presentcheck värd 200 kronor som gäller i över 4 000 butiker. Du som värvar en chefsmedlem får en likadan presentcheck och alla nya medlemmar får dessutom tre månader utan medlemsavgift.

Varför man som chef ska vara med i Vision?

– För att du får ett professionellt stöd i ditt ledarskap och yrkesroll - du är aldrig ensam i din chefsroll när du är med oss. Du är också med i en organisation där vi påverkar villkoren och förutsättningarna för din verksamhet i stort, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision.

En fråga som man kanske kan ställa sig som chef är, varför ska man vara medlem i samma förbund som sina medarbare, vad säger du om det?

– En av Visions styrkor är att vi ser till helheten och då väger in både chefs- och medarbetarperspektivet i det vi gör. När du behöver specifikt stöd i din yrkesroll så har vi riggat organisationen så att du får ett stöd som är särskilt riktat till dig. Jag upplever inte att det blir mycket krockar utan tvärtom att vi kommer längre genom att vi har den här bredden, säger Veronica Magnusson.

Som medlem i Vision får du en mängd medlemsförmåner anpassade för chefer och chefers utveckling. Bland annat får du som chef tillgång till Chef Direkt: en exklusiv och professionell rådgivning som finns tillgänglig precis när du behöver den. Du får en personlig ombudsman, tillgång till Sveriges största chefsnätverk, ledarskapsutbildningar, utvecklande chefsseminarier och kurser anpassade för dig som är chef. Du får också tidningen Chefen i fokus hem i brevlådan.

Läs mer här: Värva en chef och få presentkort

 

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Så gynnas kvinnliga ledare av distansledarskapet

Pandemin har på olika sätt satt företag och organisationer i gungning och chefer och ledare har onekligen haft pressen på sig att vara än tydligare i sitt ledarskap. Den grupp som bevisligen fått se effekten av kravet på tydligt ledarskap på distans är kvinnliga chefer och ledare enligt Wes Insights undersökning.  2021-04-28

Ett ledarskap i förändring till följd av coronakrisen

Coronapandemin har på många sätt reformerat vårt sätt att arbeta, inte minst när det gäller ledarskap. Hur kommunikationen mellan ledare och medarbetare förändrats till följd av pandemin är ämnet för årets vinnande uppsats av Visions ledarskapsstipendium, som i år tilldelas Julia Dahl och Ottilia Rääf Nilsson.  2021-04-09

Uppmärksamma trakasserier – extra viktigt vid distansarbete

Förebyggande insatser är avgörande för att motverka sexuella trakasserier på arbetsplatsen. Utsattheten har inte minskat till följd av coronapandemin då många jobbar på distans, däremot har det blivit svårare att upptäcka. Så här kan du som chef agera.  2021-03-01

Snäva budgetramar hotar rättssäkerheten inom socialtjänsten

Visions socialchefsrapport vittnar bland annat om näthat, kränkningar och hur snäva budgetramar hotar rättssäkerheten inom socialtjänsten. - Resultat från undersökningen och de signaler vi får från chefsmedlemmar är att resurserna inte räcker till, i varje fall inte på det sätt de används idag, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision.  2020-09-17

Till arkivet

269 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar