×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Paneldebatt om framtidens socialtjänst

2015-05-22

I dag fredag äger en paneldebatt rum i Sundsvall. Den arrangeras av nätverket ”Nu Bryter Vi Tystnaden, Sundsvall” och Mittuniversitetet. Vision är med i samtalet.

Socialtjänsten i Sundsvall har beskrivits som en verksamhet i kris då ekonomin visar röda siffror och socialsekreterarna har slagit larm om en ohållbar situation. Men i dag hoppas man kunna hitta lösningar på problemen då en paneldebatt om "Framtidens socialtjänst" arrangeras, skriver P4 Västernorrland.

– Det handlar om den tystnaden som väldigt många anställda i människovårdade yrken bryter just nu där man säger till om att man inte har arbetsvillkor som gör att man kan utföra sitt jobb och att det går ut över de människor man ska hjälpa, säger Karin Gustafsson, socialsekreterare i Sundsvall och med i nätverket "Nu Bryter Vi Tystnaden, Sundsvall", till P4 Västernorrland.

Vision kommer att delta i samtalet med bland annat forskare, politiker, tjänstemän, fackförbundet SSR, SKL och Mittuniversitetet.

– Det händer ju en hel del inom det här området, så vi hoppas att det här ska bli konkret och matnyttigt innan dagen är slut och att vi ska ha lite mer svar på vad som måste till. Det blir en spännande dag, säger Karin Gustafsson till P4 Västernorrland och fortsätter:

– Vår situation har ju varit jättesvår och ohållbar under lång tid och vi har beskrivit det här väldigt många gånger och nu vill vi komma vidare från det här och blicka framåt. Hur vi kan få till en socialtjänst i framtiden som kan ge den hjälp vi ska ge till utsatta människor, säger Karin Gustafsson.

Här kan du läsa mer om Visions satsning "Framtidens socialtjänst".

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Hur kan en påverka för att få fler semesterdagar?

Nu är när jobbhösten har börjat på allvar så kanske du känner att semestern var alldeles för kort? Här kommer ett tips på hur du kan få fler semesterdagar till nästa år.  för 5 timmar sedan

Ulrika Westerlund.

”Framtidens socialtjänstlag ska vara sammanhållen och framåtsyftande”

Regeringen gör en översyn av socialtjänstlagen och vissa av socialtjänstens uppgifter. Vision sitter med som experter i utredningen och vision.se har intervjuat några politiker i den parlamentariska referensgrupp som finns till utredningen om framtidens socialtjänst. Här svarar Ulrika Westerlund (L) vad hon tycker är viktigt.  2018-07-13

Per-Olof Forsblom

”Socialarbetarnas kompetens måste tillvaratas”

Regeringen gör en översyn av socialtjänstlagen och vissa av socialtjänstens uppgifter. Vision sitter med som experter i utredningen och vision.se har intervjuat några politiker i den parlamentariska referensgrupp som finns till utredningen om framtidens socialtjänst. Här svarar Per-Olof Forsblom (V) vad han tycker är viktigt.  2018-07-11

Så får du en stressfri semester

Har du inte gått på semester än? Eller är du på semester men har svårt att koppla av? Här kommer 7 tips för en stressfri semester.  2018-07-11

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb