×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ministern fick svara på medlemmarnas frågor

2015-06-05

Veronica Karlsson, förbundsordförande i Vision, lyfte medlemmarnas frågor när hon träffade arbetsmarknadsministern Ylva Johansson.

I onsdags träffade Veronica Karlsson, förbundsordförande i Vision, arbetsmarknadsministern Ylva Johansson för att bland annat prata om ojämställda löner och digital arbetsmiljö.

– Det blev ett innehållsrikt samtal med Ylva Johansson. Jag gav vår bild kring de ojämställda lönerna och villkoren för våra medlemmar och Jag beskrev hur Vision jobbar med att få bort de strukturella löneskillnaderna. Jag pekade även på att det behövs mycket mer jämställda förutsättningar och arbetsvillkor. Jag upplevde att det fanns en insikt om den pressade situationen och arbetsbelastningen för våra medlemmar från Ylva Johansson, säger Veronica Karlsson, och fortsätter:

– Jag lyfte särskilt den digitala arbetsmiljön och behovet av insatser för att se till att den är god. Jag berättade om hur våra förtroendevalda jobbar med IT-skyddsronder och att våra medlemmar behöver digitala verktyg som är riktigt bra och anpassade efter vad de ska göra. Sedan pratade vi självklart också om det gemensamma arbetet för att nyanlända ska komma in i arbetslivet och jag lyfte särskilt att det är klokt att ta tillvara den kunskap som våra medlemmar som jobbar med mottagande och arbetsmarknad har.

Du fick med dig några frågor från våra medlemmar, tog du upp dem?

– Självklart lyfte jag också de frågor som våra medlemmar skickade med, kring att kunna vidareutbilda sig under arbetslivets gång och att våra medlemmar ibland inte känner att de betraktas och får utrymme att vara professionella, avslutar Veronica Karlsson.

Se Ylva Johanssons svar på film

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Vobba – möjlighet eller tvång?

Tomt på kontoret? Välkommen till vabruari. I februari kommer runt 200 000 föräldrar att stanna hemma från jobbet med sjuka barn. Allt fler väljer eller känner sig tvungna att "vobba", men vad är det egentligen som gäller?  2020-02-04

Tryggare arbetsvardag med nytt omställningsavtal

Arbetsmarknaden står inför förändrade spelregler. Digitala möjligheter leder till nya verksamhetsbehov – vissa jobb försvinner medan nya tillkommer. Omställningsavtalet finns där för att i alla lägen leverera en trygghet och en plan för vad som kommer hända härnäst i karriären.  2020-01-16

Nytt medlemserbjudande: Juristförsäkring

Vision kan nu erbjuda alla medlemmar i Vision att teckna en juristförsäkring via Folksam(/Familjens Jurist) till ett mycket förmånligt pris. Tecknar du försäkringen innan sista april så börjar den gälla direkt.  2020-01-13

Veronica Magnusson: ”Låt 27 september bli startskottet för att växla upp klimatarbetet”

Den 27 september kommer klimatet att uppmärksammas över hela världen i samband med FNs klimattoppmöte.  2019-09-18

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb