×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Lerum svarar bäst på medborgarnas frågor

2015-02-23

Lerums kommun är bäst bland kommunerna på att ge invånarna snabba svar på deras frågor. Nästan åtta av tio som ringer till kommunen får svar direkt.

Sveriges kommuner och Landsting, SKL, mäter varje år kommunernas kvalitet när det gäller effektivitet och service. Man mäter bland annat hur snabbt kommunen svarar på e-post och i telefon samt om den som ringer får ett trevligt bemötande.

Bland de 39 områden som mäts ingår också kötid till förskola, nöjdhet med äldreomsorg, resultat i skolan och hur stor andel av kommunens bilar som är miljöbilar.

När det gäller att svara snabbt och korrekt i telefonen hamnar Lerum på första plats. Där får 75 procent av de som ringer ett snabbt svar direkt. Det kan jämföras med Hallstahammar som hamnar sist med 17 procent. Hallstahammar är å andra sidan den kommun som har det trevligaste bemötandet i telefonen.

Telefonundersökningen visar också att många kommuner har gjort kraftiga förbättringar det senaste året. Hammarö har gått från 43 procent till 73 procent.

–Det beror nog på att vi startade ett kontaktcenter för ett år sedan. Nu är vi sex personer som svarar i telefon i stället för tre, säger Elin Karlén Gustafsson, kommunvägledare i Hammarö kommun.

Tanken är att de som jobbar i kontaktcentret ska svara direkt på så många frågor som möjligt utan att koppla vidare. De anställda har fått utbildning via förvaltningarna.

Här kan du läsa hur bra din kommun är på olika områden.

Tipsa webbredaktionen

webbredaktionen@vision.se

Nyheter

Vobba – möjlighet eller tvång?

Tomt på kontoret? Välkommen till vabruari. I februari kommer runt 200 000 föräldrar att stanna hemma från jobbet med sjuka barn. Allt fler väljer eller känner sig tvungna att "vobba", men vad är det egentligen som gäller?  2020-02-04

Så lyckas du koppla bort jobbet i jul

Många har svårt att ta ledigt från jobbet under julen. Här kommer några tips från Angela Ahola, doktor i psykologi, om hur du kan koppla bort arbetet under julledigheten.  2019-12-16

Hetaste kompetenserna för kommunikatörer

Kreativa och utbildade kommunikatörer efterfrågas! Det visar en undersökning som utbildning.se gjorde i slutet av 2018.  2019-02-18

Snabba tips inför lönesamtalet

Det är viktigt att du förbereder dig så mycket som möjligt inför ditt lönesamtal. Då är det lättare att argumentera för din lön och dina förmåner. Här får du fem tips på saker du kan göra för att förbereda dig.  2019-01-17

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb