×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Gör som

Gå med i Mentornätverket du också

Är du inte redan medlem? Prova Vision konstnadsfritt i tre månder, Mentornätverket ingår.

Goda kontakter är ovärderliga!

Mentornätverket är en digital plattform för att skapa relationer och erfarenhetsutbyte mellan medlemmar i Vision. Genom Mentornätverket kan du komma i kontakt med andra inom olika professioner och utbildningsområden. Här finns något för alla, oavsett om du vill ha en lyckad start på karriären, byta yrkeserfarenheter eller få nya perspektiv. Kanske skapar du en relation till en nyanställd medlem samtidigt som du hittar en egen förebild i någon annan. Ni väljer själva vilken typ av relation ni ska ha. Nå din jobbdröm och hjälp någon annan nå sin!

 

Så funkar Mentornätverket

Skapa profil

Skapa en profilsida. Den hjälper dig att berätta vem du är, vad du kan erbjuda och varför du vill skapa en relation. Din färdiga och kompletta profil gör att du är sökbar bland andra i Mentornätverket och kan skicka förfrågningar till andra.

Sök mentor

Vad för mentorrelation söker du? Genom sökfunktionen kan du enkelt söka på yrke, ort eller fritext. Självklart går det bra att ha flera kontakter och mentorsrelationer igång samtidigt.

Diskussionspunkter

Läs diskussionspunkterna som du kan ha som underlag till era träffar. Använd dem om du vill.

Bra punkt i ditt CV

Erfarenhetsutbyte är alltid bra. Att ha agerat mentor eller att du haft en eller flera mentorer kan stärka ditt CV. Kanske kan ni till och med använda varandra som referenser.

Är du inte redan medlem?

Just nu kan du bli medlem och prova Mentornätverket kostnadsfritt i tre månader!

Vem kan registrera sig?

För att kunna vara med i Mentornätverket och knyta nya kontakter behöver du vara medlem i Vision. Är du inte medlem? Just nu kan du bli medlem kostnadsfritt i tre månader. Som student kostar det endast 100 kr för hela studietiden. Nätverket är öppet för alla medlemmar – yrkesverksamma, studerande eller arbetssökande.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb