×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

  • 
            Foto: Colourbox

    Foto: Colourbox

Sekreterare på rond stärker laget

2016-04-14

Tidningen Vision nr 3 2016. Medicinska sekreterare deltar i ronderna på ortopeden i Västerås. Journalerna har blivit tydligare, personalen har fått mer tid för patienterna och stärkt lagandan.

Sedan i oktober förra året arbetar personalen på ortopedkliniken på sjukhuset i Västerås i team. Förutom vårdpersonal, ingår en medicinsk sekreterare i varje team.

Det nära samarbetet gör att de medicinska sekreterarna kan avlasta sjuksköterskorna och läkarna med mycket administrativt arbete. De medicinska sekreterarna är bland annat med under ronderna och tar anteckningar i realtid.

– Alla yrkesgrupper har fått tydligare roller, vilket gett bättre flöde i arbetet. Alla gör det de är bäst på, säger ­Martin Andersson, verksamhetschef för ortopedklinikerna i Västmanland.

Medicinska sekreteraren Sara Aldén är mycket nöjd med det nya arbetssättet.

– Tidigare satt jag mest och skrev i mitt rum. Nu har jag fått mer kontakt med vård- och rehab-personalen och känner mig mer delaktig, säger hon.

Kommentarer

Vi strävar efter att kommentarerna håller hög kvalitet. Inlägg med rasistiskt eller sexistiskt innehåll är inte tillåtna och kommer inte att publiceras. Vi förbehåller oss också rätten att inte publicera inlägg med kränkande personangrepp eller som på annat sätt bryter mot Visions villkor för kommentarer. Genom att publicera kommentarer nedan godkänner du våra villkor för publicering.

comments powered by Disqus

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum