×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Välfärdens viktigaste kvinnor korade

2014-03-05, Tidningenvision.se

Ann-Sofi Lodin, regiondirektör i Västra Götalandsregionen basar över en region med 50 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Därför toppar hon listan bland välfärdens 100 viktigaste kvinnor.

Fakta

Ann-Sofi Lodin, regiondirektör, Västra Götalandsregionen

Barbro Naroskyin, landstingsdirektör, Landstinget i Östergötland

Barbro Fridén, sjukhusdirektör, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Åsa Byman Falck, kommundirektör, Norrköpings kommun

Agneta Jansmyr, landstingsdirektör, Jönköpings läns landsting

Eva Ljung, landstingsdirektör, Landstinget i Uppsala län

Catarina Andersson Forsman, hälso- och sjukvårdsdirektör, Stockholms läns landsting

Liselott Kilaas, koncernchef, Aleris

Ingrid Bengtsson-Rijavec, hälso- och sjukvårdsdirektör, region Skåne

Carola Lemne, koncernchef, Praktikertjänst

 

I dag var det dags igen att kora välfärdens 100 viktigaste kvinnor. Det är tidningen Dagens Samhälle som för andra året presenterar en lista över de kvinnor som sitter på makten i offentlig sektor.

I år fanns näringsminister Annie Lööf på plats i van der Nootska palatset i Stockholm för att dela ut blommor och diplom till de fem översta namnen på listan som består av landstingsdirektörer, kommundirektörer och förvaltningschefer.Där finns verkställande direktörer, generaldirektörer och sjukhuschefer.  Tillsammans har de ett budgetansvar på över 430 miljarder kronor och ansvarar totalt för 400 000 anställda.

– Det är ett oerhört bra och viktigt initiativ att lyfta och stärka chefer inom den offentliga sektorn, sa Annie Lööf vid prisceremonin.

 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum