×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Flest gillar Karlstads kommun

2014-03-21, Tidningenvision.se

Två av tre kommuner har numera en Facebook-sida. Karlstad är den kommun som gillas av flest.

Fakta

  1. Karlstad 19 917 gillar
  2. Huddinge 6 097 gillar
  3. Halmstad 5 948 gillar
  4. Solna 5 392 gillar
  5. Tyresö 5 140 gillar
  6. Skellefteå 5 059 gillar
  7. Södertälje 5 027 gillar
  8. Sölvesborg 3 792 gillar
  9. Gällivare 3 791 gillar
  10. Malmö 3 500 gillar

Källa: Kreafon

Antalet kommuner som har en egen sida på Facebook ökar varje år. Förra året startade 26 kommuner en sådan, och nu finns 67 procent av landets kommuner på det sociala mediet. Syftet för de allra flesta är ökad medborgardialog och nyhetsspridning. Det visar en undersökning av kommunikationsbyrån Kreafon.

Karlstad är populärast av kommunerna, och gillas av nästan 20 000 personer. Huddinge, som ligger tvåa med över 6 000 ”gillare”, har klättrat mest på listan sedan samma undersökning gjordes året innan, då kommunen låg på 55:e plats. Halmstad är trea och gillas av knappt 6 000.

I förhållande till antalet invånare ligger tre norrländska kommuner i täten. Det är Jokkmokk följt av Övertorneå och Arvidsjaur.

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum