×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunens tidning anmäls till JO

2014-05-08, Tidningenvision.se

De socialdemokratiska politikerna i Helsingborg anser att tidningen Vår stad, som delas ut till alla i kommunen, sprider partipolitisk propaganda. Något som är extra känsligt ett valår.

Mikael Skoog, socialdemokratisk oppositionspolitiker i Helsingborg, är mycket missnöjd med att hans politiska motståndare i alliansen fått så mycket utrymme i Vår stad. Det är en tidning som delas ut en gång per år och som ska beskriva hur kommuninvånarnas skattepengar används.

–Ansatsen i tidningen är mycket politisk. Den ena borgerliga politikern efter den andra får möjlighet att breda ut sig och berätta om vad de vill göra med de kommunala resurserna efter valet, säger han.

Därför har han tillsammans med sina partikolleger beslutat att anmäla tidningen till Justitiekanslern, JO.

–Vi vill ta reda på om man kan använda kommunens pengar på det här sättet. Vi vill se var gränsen går.

Miljöpartiet har även anmält tidningen till stadsrevisorn, som kommer att granska fallet.

Micco Grönholm, kommunikationsdirektör, avböjer i nuläget att kommentera.

Sara Jonerin

sara.jonerin@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum