×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Malmö åter bästa miljökommun

2014-06-25, Tidningenvision.se

Malmö stad toppar åter listan som landets bästa miljökommun. Ett brett och uthålligt arbete är förklaringen.

Enligt MiljöAktuellts årliga enkätundersökning hamnar alltså Malmö stad på samma placering som förra året ­­– som nummer ett. Att både kommunen, invånarna och företagen hjälper till att driva miljöarbetet framåt är nyckeln. Det anser både kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och stadens miljödirektör Kerstin Åkerwall.

Också årets tvåa är densamma som året innan: Eskilstuna kommun.

– Vi lägger mycket pengar på allt som är hållbart: cykelbanor, parker, naturreservat och miljöutbildningar. Däremot undviker vi allt sådant som förstör, till exempel nya bilvägar eller kraftvärmeverk som bränner sopor, säger kommunalrådet Magnus Johansson (MP) till MiljöAktuellt.

På tredje plats ligger Örebro. Sist på listan hamnar Storfors.

I undersökningen får kommuner med bland annat ett politiskt antaget miljöprogram och en köttfri dag i veckan pluspoäng, medan exempelvis exploatering av mark ger minuspoäng.

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum