×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Hälften av fackförbunden stoppar SD

2014-07-14, Tidningenvision.se

Nästan hälften av fackförbunden stoppar Sverigedemokrater från att ha förtroendeuppdrag. Det visar en kartläggning som DN gjort.

Inom LO svarar 12 av 14 förbund att det inte är möjligt att företräda Sverigedemokraterna och samtidigt ha förtroendeuppdrag.

-SD:s politik strider helt mot våra stadgar om alla människors lika värde, säger Transports ordförande Lars Lindgren, till Dagens Nyheter.

Bland TCO-förbunden sätter 6 av 14 förbund stopp, bland annat Vision, som även bestämt sig för att inte bjuda in SD till debatter och evenemang som förbundet arrangerar.

Ann-Cathrine Jungar vid Södertörns högskola, som forskar om högerpopulistiska partier, säger till tidningen att fackens uteslutande kan spela Sverigedemokraterna i händerna.

-Det bekräftar partiets bild av att vara motarbetade av etablissemanget.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum