×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Solna är företagarnas favorit – igen

2014-01-28, Tidningenvision.se

Det råder ingen tvekan om vilken kommun som är företagarnas favoritkommun. För sjätte året i rad hamnar Solna i topp när Svensk Näringsliv listar vilka kommuner som har bäst företagsklimat.

Svenskt Näringsliv är en arbetsgivarorganisation som företräder större privata företag. Varje år rankar organisationen vilka kommuner som det är bäst respektive sämst för företagare att driva sina verksamheter i.

Företagare får betygsätta hur de upplever situationen för det egna företaget ur en rad olika aspekter. År efter år är det i stort sett samma kommuner som ligger i toppen och i botten och listan för 2013 utgör inget undantag.

För sjätte året i rad anser företagarna att det bästa företagsklimatet finns i Solna. Därefter kommer Vellinge, Trosa, Nacka och Sollentuna. Enligt undersökningen är klimatet allra sämst i Sollefteå, följt av Smedjebacken och Hällefors.

Störst kliv uppåt på listan gör Storfors, från plats 262 till plats 132. Lekeberg klättrar 110 placeringar och hamnar på 92:a plats.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum