×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Mentor och adept möts i växande nätverk

2014-01-27, Tidningenvision.se

För ett halvår sedan lanserade Vision webb-tjänsten Mentornätverket. Hittills har över 500 medlemmar registrerat sig för att knyta nya kontakter och dela med sig av sina erfarenheter.

Mentornätverket är en webbaserad tjänst, som lanserades i höstas. Här kan Visions medlemmar öppna ett konto för att skapa nya kontakter med andra medlemmar.

På kontot registrerar man bland annat yrke, arbetsplats, intresseområden och varför man vill ha och/eller vara mentor, som blir sökbara för andra i nätverket. Tanken är att alla ska kunna ha nytta av tjänsten, oavsett om man är student, ny på jobbet eller har lång arbetslivserfarenhet.

Hittills har nästan 1 500 personer loggat in på nätverket och det finns drygt 500 fullständiga och sökbara profiler. I dagsläget pågår nästan 100 mentor/adept-relationer.

Under våren kommer en grundlig utvärdering av Mentornätverket att göras. Därefter kan det bli aktuellt att utveckla tjänsten.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum