×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

TCO har återhämtat medlemstappet

2014-02-12, Tidningenvision.se

TCO har på nytt över en miljon aktiva medlemmar. Unionen och Vision är två av de förbund som har växt mest.

När a-kasseavgifterna chockhöjdes 2007 valde många medlemmar att lämna facket. På ett år tappade fackförbunden i TCO över 50 000 medlemmar. Men nu har TCO ha återhämtat sig, skriver TCO-tidningen.

Unionen är det av TCO:s 14 medlemsförbund som växte mest förra året. Förbundet ökade med drygt 35 000 medlemmar, varav två tredjedelar är yrkesaktiva.

Även Vision växer, för tredje året i rad. Förra året ökade medlemsantalet med över 3000 medlemmar, varav 1000 yrkesaktiva. Vision hade vid årsskiftet 167 741 medlemmar (123 174 om pensionärer och studerande räknas bort).

Även Vårdförbundet, Teaterförbundet och FTF går framåt. Backar något gör bland andra ST, Journalistförbundet och Försvarsförbundet.

Karin Warne

karin.warne@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum