×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Landstingsanställda varnas för att rösta rött

2014-02-03, Tidningenvision.se

I ett öppet brev varnar Moderaterna unga anställda i Stockholms läns landsting för att rösta rött i höstens val. Annars riskerar de att bli av med sina jobb.

Arbetsgivaravgiften för anställda under 26 år är 15,49 procent, jämfört med ungefär det dubbla för övriga anställda. Socialdemokraterna anser inte att rabatten har lett till att fler unga kommer i arbete, och vill återinföra samma arbetsgivaravgift för alla. Nu varnar Moderaternas valledare i Stockholms läns landsting, Kristoffer Tamsons, i ett brev till landstingets 500 unga vårdanställda, för att rösta fram en rödgrön regering.

”Socialdemokraterna vill chockhöja arbetsgivaravgiften för alla som är yngre än 25 år./… /Det motsvarar totalkostnaden för 500 av våra unga medarbetare /…/ (som) skulle /…/ riskera att få sparken”, skriver Kristoffer Tamsons i brevet, som publicerats i Metro.

– Det är direkt osmakligt. I stället för att ta politiskt ansvar för vårdkrisen försöker Moderaterna skrämma unga människor med tomma hot, säger Jens Sjöström (S), gruppledare i sjukvårdsstyrelsen södra, till Metro.

 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum