×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Norbergs kommun förbereder evakuering

2014-08-05, Tidningenvision.se

Omkring 6 000 kommuninvånare berörs om räddningstjänsten beslutar att evakuera hela Norberg på grund av den stora skogsbranden. Ännu finns inget sådant beslut men kommunen förbereder sig för det värsta.

–Vi har inte fått någon ny information från Räddningstjänsten nu på förmiddagen, vi väntar fortfarande på det. Men vi förbereder en eventuell evakuering av Norberg. Vi hoppas att vi inte behöver genomföra den, sade kommunstyrelsens ordförande Åsa Eriksson (S) vid 10-tiden i förmiddags.

Flera mindre byar har redan blivit evakuerade på grund av den stora skogsbranden i Västmanland. Hittills har en person dött i branden. Under natten förbättrades situationen något för tätorten Norberg då vinden vände.

–Om räddningstjänsten beslutar att hela kommunen ska evakueras berörs 6 000 personer men så illa hoppas vi att det inte ska bli, sade Åsa Eriksson.

Vart ska alla människor ta vägen om det blir evakuering?

–Vi kommer att gå ut med information om det om det blir aktuellt med evakuering. Det är redan nu människor som har gett sig iväg till vänner och bekanta på frivillig väg och det rekommenderar vi.

Norbergs kommun har inrättat ett krisinformationscentrum som öppnade i biblioteket i morse.

–Det är en del som har ringt dit. Men det råder ett behärskat lugn, säger Åsa Eriksson.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum