×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tjänsteman i Göteborg blev pistolhotad

2014-04-03, Tidningenvision.se

I höstas var det flera skottlossningar på västra Hisingen i Göteborg. Nu framkommer även att en anställd på stadsdelsförvaltningen ska ha blivit pistolhotad under den turbulenta tiden.

Mannen har, enligt en polisanmälan, blivit pistolhotad i anslutning till sin arbetsplats på stadsdelsförvaltningen Västra Hisingen i Göteborg. Senare ska han också blivit hotad till att ta tillbaka sin anmälan, ett så kallat övergrepp i rättssak.

­–På något sätt har pistolhotet med de andra skjutningarna att göra, men vad som hänt är en fråga för polisen. Från stadsdelen har vi stöttat den anställde på flera olika sätt, säger Jahja Zeqiray (S), stadsdelsnämndens ordförande.

Påtryckningarna om att ta tillbaka polisanmälan ska ha kommit från någon som är kopplad till en förening som verkar i området. Den politiska ledningen i stadsdelen ska nu träffa representanter för föreningen.

–Vi ser allvarligt på detta. Vi måste ha en dialog med föreningen för att se var de står i frågan om våld och hot, säger Jahja Zeqiray.

Enligt Göteborgs-Posten nekar föreningen till anklagelserna. Frågan har aktualiserats eftersom den aktuella föreningen sökt föreningsbidrag från staden.

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum