×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Hedersomnämnande till Tidningen Vision

2014-04-24, Tidningenvision.se

Kommunalarbetaren prisades både för bästa avslöjande text och bästa berättande text på Fackförbundspressens dag. Tidningen Vision fick ett hedersomnämnande för sin live-chatt från Krokomrättegången.

En rad priser delades ut på det årliga evenemanget Fackförbundspressens dag. Mest lyckosam var Kommunalarbetaren som prisades både för sin granskning av arbetsvillkoren i hemtjänsten och för bästa berättande text om idrottsvaktmästaren Ingemar Hansson som kämpar för att få till en spelbar is på bandyarenan Skarpe Nord i Kungälv.

Tidningen Arbetet fick pris för bästa förklarande text och läraren Anna Persson vann kategorin bästa kommenterande text för sin artikel ”Därför har mina elever inga läxor”, som publicerade i Lärarförbundets tidning Origo.

Tidningen Vision fick ett hedersomnämnande för sin live-chatt från Krokomrättegången, som publicerades på tidningenvision.se.  

"Genom att ta ett klassiskt nätgrepp om en stor arbetsrättslig nyhetshändelse kommer tidningenvision.se upp i nyhetstempo med sin live-chatt från Krokom-rättegången”, löd juryns motivering.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum