×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Dags att nominera till MR-priset

2014-04-02, Tidningenvision.se

Gör ni något extra för att främja mångfalden och motverka diskriminering på ditt jobb? I så fall kan du nominera din arbetsgivare till Visions MR-pris.

Sedan 2010 delar Vision ut MR-priset till en arbetsgivare som på ett föredömligt sätt arbetat med mänskliga rättigheter och mångfaldsfrågor.

Årets pris kommer att delas ut på Visions förbundsmöte i Gävle i höst och nomineringarna ska vara inne senast den 31 maj. Den som är medlem i Vision kan nominera en arbetsgivare och lämna en motivering på vision.se.

MR-priset delas ut vartannat år. 2010 fick Nacka kommun utmärkelsen för sitt arbete med att rekrytera medarbetare med blandad bakgrund och för att man därigenom lyckades skapa en arbetsplats med respekt för mänskliga rättigheter. 2012 tilldelades Arbetsgivarenheten i Nynäshamns kommun priset för sitt systematiska arbete med likabehandlingsfrågor.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum