×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Unionen köper mest reklam

2013-09-10, Tidningenvision.se

Unionen köpte reklam för 40 miljoner kronor förra året och är det fackförbund som köper mest medieutrymme i Sverige. Vision köpte under samma period reklam för 800 000 kronor.

Dagens Media listar de fem fackförbund som enligt Sifo reklammätningar köpte mest medieutrymme under 2012. I topp ligger Unionen som la ut 40 miljoner kronor på reklam, där bland annat superhjältekampanjen på TV ingår.

På andra plats kommer Ledarna som köpte reklam för 17 miljoner kronor, följt av LO, 15 miljoner, Kommunal, 5,6 miljoner och Byggnads, 2,8 miljoner kronor brutto.

Vision ligger i lä jämfört med de fem största. Lars Näsström på Sifo reklammätningar säger till Tidningen Vision att förbundet köpte reklam för cirka 800 000 kronor brutto förra året.

- Det ser väldigt olika ut från år till år hur mycket pengar vi lägger. Ibland gör vi större satsningar. Man får också rätta munnen efter matsäcken och hela tiden tänka på var medlemmarnas pengar går, säger Karin Ottosson, informationschef på Vision.

Just nu jobbar Vision mycket med digital marknadsföring och att vara ute på arbetsplatserna för att rekrytera medlemmar.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum