×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ny ordförande vald under socialchefsdagarna

2013-09-26, Tidningenvision.se

Från sjuksköterska till socialdirektör i Norrköpings kommun. Nu kan Karl Gudmundsson även titulera sig ordförande för FSS efter föreningens årsmöte.

Under de pågående socialchefsdagarna i Malmö, som arrangeras av FSS (Föreningen Sveriges Socialchefer), valde föreningen en ny ordförande. Karl Gudmundsson tar över uppdraget efter Lotta Persson som i och med detta slutar efter fem år på posten.

Karl Gudmundsson ser fram emot att, tillsammans med styrelse och medlemmar, fortsätta arbetet med att utveckla den svenska välfärden. Det ska ske genom nära kontakt med ministrar, departement och expertgrupper inom det socialpolitiska området.

Föreningen har valt att fokusera extra mycket på fyra områden, exempelvis tidiga insatser för barn och unga, social bostadspolitik och hur de förändrade försäkringssystemen påverkar de mest utsatta individerna. FSS är en oberoende socialpolitisk förening som organiserar socialchefer. I dagsläget är ca 550 personer anslutna.

 

Ellen Larsson

ellen.larsson@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum