×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ekonom – drömjobb för många

2013-10-31, Tidningenvision.se

Många svenskar önskar sig höga positioner i arbetslivet och vill bli vd:ar eller personalchefer. Men även yrken som ekonom kvalar in på tio-i-topp-listan över svenskarnas drömjobb.

Kvinnornas drömjobb nummer ett är personalchef och männens är vd. På andra plats på kvinnornas lista kommer ekonom och på männens ingenjör. Andra yrken som också finns med bland de tio mest eftertraktade yrkena är livs- och karriärcoach, inredningsarkitekt, musiker och testförare.

Listan över svenskarnas drömjobb har sammanställts av undersökningsföretaget Kairos Future på uppdrag av Manpower group. 4 165 personer har svarat på frågor om drömjobb.

Kvinnornas drömjobb 2013

1. Personalchef

2. Ekonom

3. Författare

4. Entreprenör

5. Vd

6. Inredningsarkitekt

7. Marknadsförare

8. Lärare

9. Livs-coach/karriärcoach

10. Managementkonsult

Männens drömjobb 2013

1. Vd

2. Ingenjör

3. Entreprenör

4. Personalchef

5. Uppfinnare

6. Musiker

7. Managementkonsult

8. Författare

9. Testförare

10. Äventyrare

Sara Jonerin

sara.jonerin@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum