×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Visions inkomstförsäkring i toppskiktet

2013-11-22, Tidningenvision.se

Visions inkomstförsäkring är en av de bästa bland fackförbunden. Det visar en sammanställning av försäkringsförmedlaren Max Mathiesen som Dagens Nyheter tagit del av.

Försäkringsförmedlaren har jämfört de inkomstförsäkringar som 34 fackförbund erbjuder medlemmar som kvalificerar sig för a-kassa. För att se vilka av inkomstförsäkringarna som är mest prisvärda har man bland annat tittat på storleken på medlemsavgiften till förbundet och antalet ersättningsdagar som inkomstförsäkringen betalas ut. Antalet ersättningsdagar är det som gör störst skillnad i rangordningen.

Mest prisvärd inkomstförsäkring har Vårdförbundet, som betalar ut ersättning i 200 dagar. Visions inkomstförsäkring ligger på delad sjätte plats i rankinglistan. Den ger ersättning i 160 dagar och gäller lön upp 100 000 kronor i månaden. Ersättningen kan bli upp till 80 procent av inkomsten.

 

 

 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum