×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunpolitiker mordhotad inför debatt

2013-03-26, Tidningenvision.se

Centerpolitikern Martin Gustafsson i Örkelljunga kommun mordhotades inför en debatt om nedläggning av skolor. Beslutet har nu skjutits upp.

Mordhotet mot Martin Gustavsson har enligt Helsingborgs Dagblad framförts på telefon. Det misstänks ha en koppling till att Centerpartiet vid det senaste valet lovade att inte lägga ner byskolorna.

Kommunfullmäktige i Örkelljunga skulle i går debattera och fatta beslut om den nya skolorganisationen, som bland annat innebar en nedläggning av en högstadieskola i Skånes Fagerhult samt låg- och mellanstadieskolan i Östra Tockarp.

Centerns gruppledare Marianne Sternegård sade att centerpolitikerna inte tänkte delta i debatten efter hotet mot Martin Gustavsson.

– Vi ser mycket allvarligt på mordhotet. Vi hade annars varit beredda på att ta en debatt om skolorna, men inte efter detta, säger hon till Helsingborgs Dagblad.

Fullmäktige återremitterade förslaget att lägga ned skolorna och kommunledningen har nu fått i uppdrag att utreda frågan vidare.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum