×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Nytt avtal för frikyrkan dröjer

2013-05-02, Tidningenvision.se

Den sista april gick kollektivavtalet ut för Visionsmedlemmar som arbetar inom frikyrkan. Först senare i maj tror Visions förhandlare att ett nytt avtal kan bli klart.

Kollektivavtalet mellan Vision och Arbetsgivaralliansen omfattar 1100 Visionmedlemmar som arbetar i frikyrkor. Nu pågår förhandlingarna om ett nytt avtal.

–Vi ska bli klara så snabbt som möjligt. Vi har hittills haft en förhandling och nu under maj blir det full rulle – vi har flera inbokade förhandlingstillfällen. Förhoppningsvis har vi ett nytt avtal klart under maj, säger Visions ombudsman Matteus Canevall.

Inför det nya avtalet har Vision ställt ett antal krav. Bland annat vill förbundet att villkoren för småbarnsföräldrar ska bli bättre genom att den tillfälliga föräldrapenningen förlängs. Dessutom bör rätten till friskvård skrivas in i avtalet.

I det förra avtalet bestämdes att löneökningarna i snitt skulle bli minst 5,5 procent på två år, men inför det nya avtalet har Vision inte angett någon nivå på löneökningarna.

Karin Warne

karin.warne@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum