×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kaos när kommun köpte MC-klubbgård

2013-05-15, Tidningenvision.se

Det blev kalabalik i går när Karlstad kommun köpte Hells Angels klubbgård på exekutiv auktion. Trots massiv polisbevakning blev ett av kommunens två ombud misshandlat.

Auktionen började lugnt men när en person, som senare visade sig vara ombud för kommunen, lade ett bud på 1,7 miljoner kronor blev stämningen hotfull, skriver Värmlands Folkblad.

Någon tog ett grepp om nacken på ombudet och enligt polisen fick han också ett slag i ansiktet ”eller något liknande”.

Två personer greps misstänkta för misshandel, en av dem tvingades ned på marken och fördes ut med handbojor. De anhölls senare misstänkta för våld och hot mot tjänsteman. De två ombuden som var på plats är dock inte anställda av kommunen.

Budgivningen mellan Hells Angels och kommunen fortsatte och till slut stod det klart att kommunen köper gården för 3,7 miljoner kronor.

Vid en presskonferens senare i går meddelade kommunen att de köpte gården på en direkt rekommendation av polisen. Vad kommunen ska använda fastigheten till är ännu inte klart.

– Det är underordnat i det här läget. Målet är dock att den verksamhet som förekommer där idag inte ska vara kvar i fortsättningen, säger kommunstyrelsens ordförande Per-Samuel Nisser (M) till Värmlands Folkblad.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum